Exclusieve Dakterrassen
in Den Haag

Dakterrassen en Daktuinen in Den Haag

Welkom bij Dakterras-Tuin, waar uw droom van een groene stedelijke retraite werkelijkheid wordt. Midden in Den Haag brengen wij een stukje natuur naar uw dak met onze op maat gemaakte dakterrassen en daktuinen. Wij geloven dat ieder dak een potentieel heeft voor een groene transformatie, ongeacht de grootte of vorm. Onze diensten bieden een compleet pakket van ontwerp, aanleg en onderhoud, zodat uw dakterras of daktuin niet alleen prachtig is om te zien, maar ook duurzaam en functioneel.

Ons team van ervaren ontwerpers en hoveniers werkt nauw met u samen om een ruimte te creëren die niet alleen uw esthetische wensen vervult, maar ook bijdraagt aan een beter milieu en uw welzijn. Of u nu een intieme daktuin wenst, compleet met inheemse planten en bloemen, of een robuust dakterras voor ontspanning en entertainment, wij hebben de expertise om uw visie te verwezenlijken. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar uw eigen luxe dakterras of weelderige daktuin in Den Haag

Diensten

Dakterras

Groene daktuin

Duurzame dakterrassen en daktuinen

Ontwerp op Maat
Elk project begint met een visie. Onze ontwerpers luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een gedetailleerd plan, rekening houdend met de specifieke kenmerken van uw ruimte, om zo een harmonieuze en functionele daktuin of terras te creëren.

Aanleg en Installatie
Onze ervaren bouwteams zijn gespecialiseerd in het zorgvuldig aanleggen van dakterrassen en daktuinen, met aandacht voor duurzaamheid en gebruikmakend van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen.

Onderhoud en Verzorging
Een dakterras of daktuin is een levende ruimte die zorg nodig heeft. Wij bieden onderhoudscontracten aan om uw groen in topconditie te houden, met seizoensgebonden beplanting en verzorging.

Advies en Begeleiding
Onze service stopt niet na de aanleg. Wij voorzien u graag van advies en begeleiding om uw dakterras of daktuin door de jaren heen te laten bloeien en groeien.

Bij Dakterras-Tuin zijn we toegewijd aan het verrijken van de leefomgeving in Den Haag. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en laat ons samen uw dakterrasdroom waarmaken.

Vraag direct een offerte aan

FAQ

Veelgestelde Vragen

Een dakterras is een buitenruimte op het dak die voornamelijk is ontworpen voor recreatief gebruik en ontspanning, vaak voorzien van zitgedeeltes, buitenkeukens of jacuzzi’s. Een daktuin daarentegen, legt de nadruk op beplanting en groen, en kan variëren van een eenvoudige verzameling plantenbakken tot complexe tuinen met volle grondbeplanting.

De geschiktheid van uw dak voor een dakterras of daktuin hangt af van verschillende factoren, zoals de draagkracht, toegankelijkheid, en bestaande dakbedekking. Een inspectie door een van onze specialisten kan bepalen of uw dak geschikt is en welke aanpassingen eventueel nodig zijn.

Ja, voor het aanleggen van een dakterras of daktuin heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Wij kunnen u helpen met het beoordelen van de lokale regelgeving en het aanvragen van de benodigde vergunningen.

Dakterrassen en daktuinen bieden niet alleen een prachtige buitenruimte om van te genieten, maar kunnen ook de waarde van uw eigendom verhogen, bijdragen aan de biodiversiteit, en helpen bij de isolatie van uw woning, wat leidt tot energiebesparingen

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.