Over ons

Wie zijn wij?

Bij “Dakterras-Tuin” vloeien passie en expertise samen. Wij zijn een unieke coalitie van vooraanstaande tuinarchitecten en hoveniersbedrijven, waaronder Jan van den Berg Tuinen, Hoveniersbedrijf van Marwijk, Frans in ’t Hout Tuintechniek en Wijsman Hoveniers. Deze samenwerking is ontstaan vanuit een gedeelde liefde voor groene buitenruimtes. Samen streven we naar perfectie in het ontwerp en de aanleg van hoogwaardige daktuinen en dakterrassen. Ons gezamenlijke doel? Het bieden van ongeëvenaard vakmanschap en kwaliteit, en het transformeren van elk project in een groene oase, hoog boven de stad.

Onze missie

Bij “Dakterras-Tuin” is onze missie dieper dan alleen het creëren van prachtige buitenruimtes; het gaat om een gezamenlijke inspanning om steden groener, levendiger en gezonder te maken. Wij zijn een unieke samenwerking van gerenommeerde tuinarchitecten en hoveniersbedrijven die hun kennis en expertise bundelen om de uitdagingen van daktuinen en dakterrassen aan te gaan. Onze samenwerking is ontstaan uit de noodzaak om de specifieke kennis die nodig is voor daktuinen en dakterrassen te delen en te benutten, aangezien deze aanzienlijk verschillen van traditionele tuinen.

Samen streven we ernaar om elk project te transformeren in een innovatieve groene oase die esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit combineert. Door onze gedeelde passie en gecombineerde expertise leveren we resultaten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. We zijn er trots op om een rol te spelen in de transformatie van stedelijke landschappen, één dakterras tegelijk.

Waarom kiezen voor ons?

Kies voor ‘Dakterras-Tuin’ en ervaar een unieke samenwerking van experts die hun kennis bundelen om uitzonderlijke daktuinen en dakterrassen te realiseren.

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.