Aanleg

Waar Dromen Realiteit Worden

Het aanleggen van uw dakterras is een spannende fase waarbij u zult zien hoe uw visie tot leven komt. Bij dakterras-tuin, zorgen we ervoor dat elke stap van de aanleg zorgvuldig en volgens de hoogste standaarden wordt uitgevoerd.

Duurzame Materialen

Bij het ontwerpen van uw dakterras leggen we een sterke focus op duurzaamheid. We kiezen voor materialen die milieuvriendelijk zijn en lang meegaan, zodat uw groene oase boven de stad niet alleen nu prachtig is, maar ook in de toekomst een parel blijft.

Een dakterras is niet alleen een uitbreiding van uw huis, maar een verheffing van uw levenskwaliteit

Wat kunt u verwachten?

01

Technische Tekeningen

Voordat de eerste tegel gelegd wordt, zorgen we ervoor dat de ondergrond perfect is voorbereid. Dit kan het versterken van de dakconstructie omvatten, het aanbrengen van waterdichte membranen, en het zorgen voor de juiste drainage. Onze specialisten nemen geen genoegen met minder dan de beste voorbereidingen.

02

Aanleg van de Basisstructuur

De basis van uw dakterras wordt zorgvuldig en met precisie gelegd. We gebruiken alleen de beste materialen die zowel duurzaam als esthetisch zijn. Of het nu gaat om hout, composiet of een ander materiaal, we zorgen ervoor dat de basisstructuur solide, veilig en langdurig is.

03

Afwerking en Detailing

De afwerking maakt het verschil. Van de plaatsing van de tegels tot het monteren van de balustrades en het inrichten met plantenbakken en meubilair – elk detail telt. Ons team werkt nauwgezet aan elk aspect om te zorgen dat uw dakterras niet alleen functioneel is, maar ook een lust voor het oog.

Vraag direct een offerte aan