Eerste consult

Persoonlijke Introductie

Bij uw eerste afspraak zetten we in op een persoonlijke kennismaking. Uw visie is onze leidraad en we zijn erop gericht om uw ideeën en dromen voor uw dakterras gedetailleerd in kaart te brengen. In deze fase is het belangrijk dat we uw wensen en verwachtingen begrijpen, zodat we deze kunnen vertalen naar een uniek en gepersonaliseerd ontwerp.

Verwachtingsmanagement

Een goed begin is het halve werk. In dit oriënterende gesprek bespreken we de mogelijkheden en eventuele beperkingen. We stellen realistische doelen en scheppen een duidelijk beeld van wat haalbaar is binnen uw budget en tijdsbestek.

Een goed begin is het fundament van succes

Wat kunt u verwachten?

01

Inspiratie en Mogelijkheden

Dit is het moment om inspiratie op te doen. Wij delen voorbeelden van eerdere projecten, materialen en ontwerpen die resoneren met uw visie. Ook verkennen we innovatieve oplossingen die mogelijk nog niet in uw overwegingen waren.

02

Plan van Aanpak

Na het vaststellen van uw wensen en de mogelijkheden, schetsen we een voorlopig plan van aanpak. We gaan in op de volgende stappen, zoals het uitvoeren van een dakinspectie, het aanvragen van vergunningen en het definiëren van de projecttijdlijn.

03

Vervolgstappen

We eindigen het eerste gesprek met een duidelijk overzicht van de vervolgstappen. U krijgt een tijdlijn mee waarin de mijlpalen en deadlines zijn vastgelegd, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en wanneer.

Vraag direct een offerte aan