Groene Daktuin

Onze Werkwijze

01

Consultatie en Design

Samen met u brengen we uw visie in kaart en ontwerpen we een groene daktuin die zowel functioneel als betoverend is.

02

Implementatie

Onze gespecialiseerde teams gaan aan de slag om uw daktuin tot leven te brengen, met oog voor detail en duurzaamheid.

03

Duurzaam Beheer

Wij bieden langetermijnoplossingen en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw daktuin floreert en ecologisch verantwoord blijft.

Type groene daktuin

Sedumdaken

Deze daken zijn vaak dunner en lichter van gewicht, bedoeld voor lagere onderhoudseisen. Ze zijn voornamelijk beplant met sedum, mossen en andere vetplanten die weinig onderhoud vergen.

Intensieve Groendaken

Dit zijn de 'echte' daktuinen, vaak dikker en zwaarder, en kunnen een verscheidenheid aan planten, struiken en zelfs bomen bevatten.

Biodiverse Daken

Deze daken zijn specifiek ontworpen om een habitat te bieden voor lokale flora en fauna. Ze worden vaak aangelegd met het gebruik van gerecyclede materialen en lokale plantensoorten om biodiversiteit te bevorderen.

Ontdek de Voordelen

Energie-Efficiëntie

Groene daktuinen bieden een natuurlijke isolatie, wat helpt bij het reguleren van de temperatuur binnenshuis en het verlagen van energiekosten.

Biodiversiteit en Habitat

Ze creëren een habitat voor lokale flora en fauna, bevorderen biodiversiteit en brengen de natuur terug naar stedelijke gebieden.

Psychologisch Welzijn

Het uitzicht op en de interactie met groene ruimtes zijn bewezen bevorderlijk voor mentaal welzijn en verlagen de stressniveaus.

Bekijk ons werk

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.